Udgivet i Skriv en kommentar

Valg af en god printer til hjemmekontoret:

Skal du have en god og effektiv printer til dit hjemmekontor, er der et par punkter der er værd at tage med i overvejelserne.

  • Hvad skal du printe?
  • Skal det være blæk eller tonerbaseret?
  • Har du mulighed for at trække et ethernet kabel (mest stabile løsning)?
  • Udskrivning fra mobiltelefonen?
  • Behov for at scanne?

Mindre farve laserprinter

Er det primære behov breve, mails, tilbud kontrakter mv. der skal bruges til kundemøder f.eks. Så vil den hurtige anbefaling være en mindre farvelaserprinter. Grunden er at printene er farve.- og lysægte, dertil kan printeren takket være konstruktionen holde i rigtig mange år. En ulempe kan være den lidt højere anskaffelsespris, men det opvejes i længden af de lavere driftsomkostninger. Udover det rent arbejdsrelaterede, så er den også rigtig fin til at printe skoleopgaver, tegninger mm. Et par forslag kan være (Hhv. med og uden wifi):

Mindre farvelaser MFP – All-In-One

Er behovet udover udskrivning af forskellige dokumenter, også scanning af bilag, papirer mm. Kan et par forslag være (hhv. med og uden wifi, M5521cdn/cdw. Dertil M5526cdn/cdw, der har en superfin brugerflade:

Inkjet mfp til hjemmekontoret

Der findes flere fine løsninger baseret på inkjet. Problemet har været at mange af de printere der findes på markedet med inkjet teknologien dør når de får lov at stå for længe. Dyserne og slangerne der transporterer farve tørrer ud. Epson har dog et par modeller der ser ud til at være mere langtidsholdbare i et hjemmekontor. Dertil er de takket være refill blæk temmeligt økonomiske i anvendelse:

Ovenstående er kun en enkel oversigt over muligheder. Baseret på de valg andre brugere har foretaget. Gode råd er gratis. Send en mail, eller ring, hvis du har spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.