Om NOVA Office

Med Nova Office samler vi kompetencer indenfor optimering af processer i relation til virksomhedens print – og dokumentprocesser. Opgaver løses omhyggeligt og alt afsluttes inden nye elementer inddrages. Det handler om at skabe løsninger og ikke problemer. Vi leverer løsninger baseret på udstyr fra Kyocera Document Solutions, hvor NOVA Office er GULD partner og andre brands efter behov.
Fordelen ved at vælge NOVA Office er ultrakorte kommandoveje og dedikeret opgaveløsning. NOVA Office leverer alt fra enkeltstående printere til lageret, multifunktionsmaskiner med Follow Me Print, automatiserede dokumentprocesser og alt derimellem.


NOVA Office tilbyder:

Vi tilbyder markedets bredeste palette af process optimerende løsninger i administrationen. Vi arbejder udfra Lean principper og tænker i optimering, set fra virksomhedens side, men også fra den enkelte medarbejders. Vi arbejder med at fjerne tidsrøvende flaskehalse med henblik på at få en bedre hverdag i virksomheden.Nova Office udbyder hardware, software samt konsulentydelser til brug for optimering af virksomhedens arbejdsgange. Vi leverer printanalyser, økonomiberegninger på løsninger. Du kan få en gennemgang af processer og forslag til områder hvor der med fordel kan optimeres.