Levering og returnering

Det er supernemt at handle med NOVA Office!

Køber du for minimum kr. 1.500,- er levering gratis i hele landet!

Når du lægger din bestilling kan du få hjælp i processen. Typisk er det lidt vanskeligt at finde ud af, hvilke og hvor mange magasiner kan man montere.

Ønskes der hjælp til installation, aftales dette særskilt.

Når du har fundet ud af, hvilke produkter du skal bruge lægger du din bestilling. De fleste mindre printere kan bestilles i shoppen. Bestilling og levering af multifunktionsmaskiner og storformat printere, der aftaler vi nærmere. Der kan være faldgruber omkring tilbehør. Samtidig er der ikke returret på storformatprintere, så vi gør os umage for at alt er som det ønskes.

Betaling

  • Der kan betales med de gængse betalingskort, beløbet trækkes først når varen bliver afsendt
  • Derudover kan der i andre tilfælde vælges:
  • Betaling ved levering af varen, typisk hvis der tilvælges installation
  • Serviceaftaler: Ved bestilling af varer der er omfattet af en kontrakt, såsom serviceaftaler, betales der ved på siden “Kasse” at vælge “Select another payment method”, her vælger du “Betal ved levering”. Hvorefter NOVA Office fremsender faktura på hardware og serviceaftale. Hardware betales ved levering. Serviceaftalen betales efter fremsendt faktura. betalingsbetingelser, otte dage netto.
  • Generel betaling efter fremsendt faktura for faste kunder, vælg betaling ved levering

Levering

Vi bruger GLS, PostNord mfl. det afhænger af varens dimensioner. Typisk er leveringstiden 2-3 dage. Visse varer er lidt længere undervejs. Skulle det være tilfældet informerer vi dig.

Returnering:

Privatkunder har 14 dages returret. Skulle der imod forventning være behov for at returnere, skal vi kontaktes forud for returnering. Returvarer skal leveres retur i original ubeskadiget uåbnet emballage.

Erhvervskunder har som udgangspunkt ikke returret, men skulle der være behov for at bytte en vare, skal vi kontaktes forud, for at processeen kan køre uproblematisk.