Udgivet i Skriv en kommentar

Kyocera TASKalfa produktlancering

Kyocera sender ny TASKalfa serie på markedet. Serien har mange opdateringer i forhold til tidligere modeller. Bl.a. er der som standard, for at leve op til den nye europæiske GDPR lovgivning, automatisk harddisk overskrivning. Stort 10″ display mm. Den nye serie af multifunktionsprintere fra Kyocera kører med HyPAS platformen der giver mulighed for at afvikle processer fra displayet, såsom Print-Follow, scanningsprocesser etc. En solid og driftsikker maskine er blevet en tand bedre. De hurtigste modeller printer 60 sider i minuttet og scanner op til 220 sider i minuttet.

Produktlanceringen fra Kyocera omfatter syv modeller. Fem farvemultifunktionsenheder, to sort/hvid multifunktionsmodeller. Sikkerheden er et vigtigt element i den nye serie. I tidligere versioner var diskoverskrivningsværktøjet et tilkøb. Med de nye modeller fra Kyocera er dette blevet standard.

Datasikkerhed er derfor et fokusområde for den nye serie, som leveres med Trusted Platform Module (TPM). Med dets krypteringsnøglesystem og sikret opstart giver TPM beskyttelse mod fjendtlig installation af malware. Kombineret med Kyoceras sikre autentificeringsløsning giver Kyocera Net Manager optimal beskyttelse af data og dokumenter.

Den nye serie fra Kyocera fokuserer også på miljø og energiforbrug. Bl.a. er de nye modeller udstyret med bevægelsesføler. Føleren vækker kopimaskinen fra dvaletilstand når du nærmer dig. Dette modvirker behovet for at slå dvaletilstand fra. Herved minimeres strømforbrug og slid. Til gavn for miljøet og levetiden på din nye multifunktionsmaskine.

Kyocera TASKalfa kan leveres med en bred vifte af tilbehør, især skal OCR – værktøjet der genererer søgbare PDF filer en væsentlig produktionsfremmende udvidelse der koster minimalt i en driftaftale. Derudover forskellige magasinkombinationer, efterbehandlere samt Kyoceras unikke mailboks.

Kyocera TASKalfa 2553ci

Hastighed 25 sider i minuttet
Farveudskrivning

Kyocera TASKalfa 3253ci

Hastighed 32 sider i minuttet
Farveudskrivning

 

Kyocera TASKalfa 4053ci

Hastighed 40 sider i minuttet
Farveudskrivning

Kyocera TASKalfa 5053ci

Hastighed 50 sider i minuttet
Farveudskrivning

Kyocera TASKalfa 6053ci


Hastighed: 60 sider i minuttet
Farveudskrivning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.