Udgivet i Skriv en kommentar

MYQ – Follow Me Print til Kyocera TASKalfa

Kort oversigt:

Multi brand kompatibilitet – Udviklet til KYOCERA

 • Ubegrænset brugere – Licenser baseret på antallet af enheder
 • Autentificeringsindstillinger – Understøtter PIN, kontaktchip, kort over 60 RFID-teknologier
 • Operativsystemkrav – Windows (2008+), DOS, Linux, AS400, SAP, UNIX og andre

Kontakt NOVA Office:

Brochure MyQ Print, Scan & Fleet Management Solution

Udgivet i Skriv en kommentar

Tre nye systemprintere fra Kyocera

Kyocera erstatter de succesrige Ecosys P3060dn- og M3660idn-modeller og afslutter dermed fornyelsen af ​​sort-hvid A4-porteføljen.

De nye enheder har hastigheder på op til 60 sider/min. og en papirkapacitet, der kan udvides til 2.600 ark. “Fortrolig udskrivning” med PIN-kode, brugerbegrænsning ved hjælp af brugerlogin, IP filter eller portnummerbegrænsning. Vælger du at installere harddisk, kan der aktiveres diskoverskrivningsværktøj som er en del af den software pakke “Data Security Kit” der følger med gratis. Dokumenter krypteres førend de sendes till printeren. Efter udprintning overskrives data.

Med tilføjelsen af ​​TK-3200 tonerpatron på op til 40.000 sider har du mulighed for at vælge imellem fire størrelser toner, tilpasset individuelle behov og giver ekstremt lave driftsomkostninger.

Kyocera Ecosys P3260 og M3860 er også allerede optimeret i henhold til kriterierne i den fremtidige ENERGY STAR 3.0 og kan bruges i overensstemmelse med GDPR.

De to nye multifunktionelle løsninger M3860idn og M3860idnf er kendetegnet ved en række funktioner, såsom Original arkføder Duplex-scanning og ultralyd-multifeed-detektion til hurtig digitalisering. Kyocera Ecosys M3860idnf sparer på pladsen med en indbygget efterbehandler.

Udgivet i Skriv en kommentar

Strandet i en handel i forbindelse med “3D-Secure”?

Spørger Nets om dit mobilnummer i forbindelse med betaling. Så er det ikke noget NOVA Office finder på, men en del af Nets sikkerhedsløsning til forebyggelse af svindel. Betgnelsen er 3D-Secure. Visa kalder løsningen ”Verified by Visa”, for MasterCard kalder løsning ”Mastercard Identity Check”

Løsningen består i sin enkelhed af en engangskode, som kortholder får tilsendt via SMS, hvis du handler for over 450 kr. Grunden til at man har indført løsningen, er for at forebygge svindel. Løsningen udspringer af Europa Parlamentet og Rådet’s artikel 97, med krav om at der anvendes stærk kundeautentifikation.

Link til Net’s side her
Link til Finanstilsynets Orientering om stærk kundeautentifikation

Udgivet i Skriv en kommentar

Printanalysen

Skal vi lave et samarbejde? Så er udgangspunktet væsentligt. Mange af de løsningsforslag NOVA Office laver, baseres på en printanalyse.

 • Vi laver en grundig printanalyse, hvor vi ser på alt: Funktionalitet i forhold til behov, økonomi – driftsomkostninger. Behov der ikke er dækket.
 • Vi taler om de muligheder der findes for at gøre jeres arbejdsdag lettere i forhold til print/scan mm. FollowMe print, intelligente indscanningsløsninger osv.
 • På baggrund af jeres behov samt med printanalysen som styringsværktøj, opstilles et løsningsforslag til jer.
 • I den ideelle verden. Idriftsættes ny løsning på baggrund af forslaget, hvis det er den vej i vil gå.
 • Skriv her, eller ring 20771232, og lad os se hvad vi kan finde ud af.
Udgivet i Skriv en kommentar

Hvor meget koster det at printe?

 • Serviceaftale/toner
 • Papir
 • Afskrivning på hardware
 • ??

Passer virksomhedens printløsning til det aktuelle behov. Kan prisen på at printe gøres op i antal tryk pr. tonerpatron/pris pr tryk i serviceaftalen?

Den rigtig dyre faktor er arbejdsløn. Bruger man en tommelfingerregel, at en medarbejdertime, alt incl. koster i omegnen af kr. 1.000,-. Så bliver sideprisen sekundær.

Så en væsentlig del af en printanalyse er at se på at der ikke er spildtid i forbindelse med print – og scan, som også ofte er en del af analysen.

Så hvad er væsentligt?

Rigtig mange har overdimensionerede løsninger:
Med de overvågningsværktøjer NOVA Office anvender, kan vi helt præcist analysere overskudskapaciteten. Tager man f.eks. et site med 12 multifunktionsmaskiner, regner på den kapacitet der er til rådighed vil der ofte være en overskydende kapacitet i omegnen af 90%.

Det modsatte vil dog ofte heller ikke fungere, at man udnytter kapaciteten 90% idet forbruget ofte ligger i peak perioder. I de perioder hvor der virkelig er tryk på, vil problemet blive flaskehalse

En løsning på problemet med flaskehalse er Follow Me Print . Med Follow Me Print kan man blot gå til en anden enhed, hvis den multifunktionsmaskine der er nærmest, er optaget. Deraf betegnelsen Follow Me Print.

Så, den ideelle løsning med multifunktionsmaskiner vil være et miks af passende hardware og de rigtige teknologiske løsninger og selvfølgelig service niveauet.

Der er én ting der ikke kan tilrettes: Der er den afmålte tid til disposition hver dag, fra vi går på arbejde, til vi går hjem. Vi arbejder ca. otte timer. Skaffes der viden ud fra illustrationer, tal og tekst, går indlæringen mange gange hurtigere på papir end på en skærm, så lad os fjerne spildtid omkring den mekanik der gør det nemt at modtage viden.

Book en printanalyse fra NOVA Office. NOVA Office har lavet printløsninger i 16 år og tager alle elementer med i en analyse.

Hør mere om printanalyser:

Udgivet i Skriv en kommentar

Fire populære printere til lageret – med og uden scan

To sort/hvid printere der er super produktive og billige i drift:

Helt enkle og driftsikre printere
Fantastisk holdbarhed
Super økonomiske i drift
Send driften ud af huset med en altomfattende serviceaftale!

To sort/hvid multifunktions printere til lageret, med kopi scanfunktion:

Professionel brugerflade med scan til mapper, mail og skyen, efter behov smt kopifunktion
Udskrivning så nemt som ingenting
En helt uovertruffen driftsøkonomi
Mulighed for serviceaftale er inkluderer tekniker, alle reservedele og forbrugsstoffer

Udgivet i Skriv en kommentar

Automatisk tonerlevering

Og fuld service på din printere er også en del af aftalen

Med en NOVA Office serviceaftale sørger vi for at du altid er oppe at køre og at dine printere altid leverer det optimale.

Eksempler på serviceaftaler til Kyocera Ecosys printere:

Alle serviceaftaler til Kyocera printere

Udgivet i Skriv en kommentar

Ecosys P5021cdw sammenliget med Brother HL-3172CDW og RICOH SP C252DN

Udskriftskvaliteten er god på alle tre printere, men på produktivitet og driftsstabilitet der vinder Kyocera Ecosys P5021CDW

En sammenligning af Brother HL-3172CDW, Ricoh SP C353DN og Kyocera Ecosys P5021CDW

Sammenligningen gik på at sætte de tre printere til at producere 100.000 sider. En opgave der lægger langt over det man normalt vil udsætte en så lille printer for. Kyocera har optimeret på de tre parametre driftstabilitet, tonerforbrug, emballage og samlet økonomi. På alle parametre vinder Kyocera Ecosys P5021CDW

Bestil Kyocera Ecosys P5021CDW her:

Andre muligheder samt forbrugsstoffer: